IMETEC 16056 Relaxy Single

IMETEC 16056 Relaxy Single

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További IMETEC termékek: IMETEC Ágymelegítő

DOMO DO601ED Ágymelegítő 12 789 Ft-tól DOMO DO601ED Beurer UB 30 Ágymelegítő 17 490 Ft-tól Beurer UB 30 Beurer TS 19 Ágymelegítő 12 590 Ft-tól Beurer TS 19 Beurer UB 190 Ágymelegítő 59 959 Ft-tól Beurer UB 190

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Teljesítmény 50 W
Anyag Poliészter
Teljesítmény fokozatok száma 2
Mosható Igen
Túlmelegedés elleni védelem Van
Távirányító Van
Méret 150 x 70 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Imetec ágymelegítő pléd
A telet a legtöbben nem szeretik. Ha a fűtési szezonon kívül szeretnél megmelegedni, akkor jön jól az Imetec ágymelegítő pléd. Felmelegíti az elfáradt testet, felfrissíti a merev hátat és általában véve gondoskodik az otthon kényelméről. Az IMETEC ágymelegítő teljesítményfelvétele 50 W. Ez az elektromos energia hővé változik, ami 2 szinten változtatható.
A megfelelő és nyugodt pihenés elengedhetetlen feltétele a hőkomfort. Az Imetec ágymelegítő rendkívül gyorsan felmelegszik és saját igényeidnek megfelelően, 2 hőfokozat közül választhatsz. Tedd a matrac és a lepedő közé, hogy egy pillanat alatt kellemes, meleg ágyat teremts. Az ágymelegítő alacsony energiafogyasztással működik. Túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, illetve mosogépben is mosható. Tökéletes választás hűvösebb időkre!
Az Imetec elektromos ágymelegítői segítségével már lefekvés előtt megteremtheti a komfortos, jóleső érzésű ágy hangulatát. Egy ágymelegítő használatával enyhíthet a különböző reumás problémákon, jó hatással van az ízületéti panaszokra és kiválóan alkalmas az izomláz kezelésére. Használatuk rendkívül egyszerű és egyben biztonságos.

Így is ismerheti: 16056RelaxySingle

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.